Vi er enormt glade for at blive nomineret i forskellige kategorier og vi takker alle vores glade gæster for denne mulighed

Vi er nomineret til byens bedste i Fredericia

Vi er begejstrede for at kunne annoncere, at Mauritz er nomineret til “Byens Bedste” priserne! Denne anerkendelse fremhæver vores Café i Årets nyhed.  

Fredericia dagblad

Har Mauritz Odenses bedste burger?

Vi er fyldt med taknemmelighed og spænding over at kunne dele, at vi er nomineret til “SMAGprisen” for Odenses bedste burger!

Jeres støtte har været uvurderlig for os, og nu har vi brug for den mere end nogensinde. Hvis I har nydt vores burgere, vil vi sætte stor pris på jeres stemme.

Hver stemme bringer os et skridt tættere på at vinde denne anerkendelse. På forhånd tak for jeres hjælp og støtte! 

smagsprisen odense

Firmaevent, fødselsdagsfest eller noget helt tredje? 👇

Book din Mauritz Café hvor som helst i vores 5 Caféer

Du kan booke alle vores Caféer, og du må derfor gerne ved booking angive, hvilken en af Caféerne du ønsker. Send din forespørgsel til:

Information:

Vil du sikre et uforglemmeligt arrangement? Kontakt os med din forespørgsel via e-mail og inkluder følgende vigtige oplysninger for en skræddersyet oplevelse:

  • Antallet af Gæster:
  • Dato og Tid
  • Madpræferencer

Har du spørgsmål om mængden af mad, eller hvad vi kan tilbyde i den specifikke afdeling? Tøv ikke med at sende os en e-mail. Vi er her for at hjælpe og sørge for, at dit arrangement bliver præcis, som du drømmer om.

Kontakt os i dag for at diskutere dine planer og lade os skabe magiske øjeblikke sammen!