OM OS

Hos Mauritz er kvalitet og bæredygtighed i fokus. Det gælder udvælgelse og indkøb af råvarer og ikke mindst i forbindelse med tilberedning. Derfor kan vi med stolthed fortælle, at vi anvender friske råvarer, som er nøje udvalgt efter bedste kvalitet.

Mission

Mauritz har en mission om at levere en god og hyggelig oplevelse i vores caféer, heraf serverer lækkert mad til rimelige priser, uanset om vores kunder vil nyde maden i en af vores hyggelige caféer, eller i deres vante rammer derhjemme. Derfor går vi hos Mauritz også højt op i kvalitet. Kvaliteten starter allerede hos det personale der ansættes i caféerne. Personalet repræsenterer Mauritz, og derfor er vores personale ansvarsbevidste, smilende, venlige og kvalitetsbevidste.

Vores historie

Mauritz slog for første gang dørene op i 2002, hvor Skibhuskvarteret i Odense blev beriget med en café, som havde en vision om at servere veltilberedt cafémad i hyggelige omgivelser. Ikke meget har ændret sig siden da, udover at Mauritz har fået større ambitioner. Sidan da har Mauritz udvidet med flere afdelinger. I dag finder du Mauritz I Odense, Svendborg, Middelfart og Sønderborg. Mauritz fremtidige planer er at udvide med en cafe i alle større danske byer i Danmark. 

 

Friends, food & a Place to Recharge

Uanset om du bruger os som take-away sted eller som en café, hvor du hænger ud med venner, kolleger eller familie, så gør vi os rigtig umage med at lave et sted, som tilbyder noget ekstra til din hverdag.

Del din oplevelse med #cafemauritz