Om os

Alle vores caféer er indrettet med fokus på at give vores gæster en tiltrængt pause i hverdagen. Hos Café Mauritz er der plads til alle – vi kan både være mødestedet for den ”hurtige kop kaffe”, ”det længe ventede gensyn”, forretningsmødet eller den næste fest.
om os
Besøg Mauritz i Odense, Svendborg eller Middelfart og nyd en (eller måske flere) af vores saftige burgere. Eller bestil takeaway!
Vi glæder os til at byde jer velkommen
selskaber-1

Mauritz mission

Mauritz har en mission om at levere god mad til rimelige priser, uanset om vores kunder vil nyde maden i en af vores hyggelige caféer, eller i deres vante rammer derhjemme. Derfor går vi hos Mauritz også højt op i kvalitet. Kvaliteten starter allerede hos det personale der ansættes i caféerne. Personalet repræsenterer Mauritz, og derfor er vores personale ansvarsbevidste, smilende, venlige og kvalitetsbevidste.

mauritz skibhusvej gamle

Mauritz historie

Mauritz slog for første gang dørene op i 2002, hvor Skibhuskvarteret i Odense blev beriget med en café, som havde en vision om at servere veltilberedt cafémad i hyggelige omgivelser. Ikke meget har ændret sig siden da, udover at Mauritz har fået større ambitioner. I 2011 åbnede Mauritz på Læssøegade, hvor maden primært er To Go. I 2014 åbnede endnu en Mauritz på Dalumvej, der både tilbyder To Go og To Stay i hyggelige og moderne omgivelser og i 2016 kom Mauritz i Svendborg. Senest har vi i 2017 åbnet dørene op for Mauritz i Middelfart.
Idag har Mauritz ialt 4 cafeer; Mauritz Skibhusvej i Odense,  Mauritz Dalumvej i Odense, Mauritz Middelfart samt Mauritz Svendborg.

friends food

Friends, Food & a Place to Recharge

Uanset om du bruger os som take-away sted eller som en café, hvor du hænger ud med venner, kolleger eller familie, så gør vi os rigtig umage med at lave et sted, som tilbyder noget ekstra til din hverdag.

Derfor har vi:

  • WiFi i alle vores caféer
  • Dagens avis til dig, der kommer alene
  • Lokaler med AV-udstyr, der kan bookes som mødelokale (kun Dalumvej)
  • Pusleborde og masser af hjerterum til store og små børn
  • Flag, som vi pynter op med, når der er fødselsdag
  • 15% rabat til alle studerende (gælder kun studerende, ved fremvisning af et gyldigt studiekort – kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud)
jobs

Job hos Mauritz

Vi har rygende travlt og søger derfor løbende flere til vores fantastiske hold af dygtige tjenere, køkkenmedarbejdere og ledere og ungarbejdere på Mauritz. Vi lægger vægt på trivsel, arbejdstone og et godt socialt miljø, samt fokus på din professionelle og personlige udvikling. Har du lyst til at være en del af teamet, så send os din ansøgning, CV og foto online.