Velkommen til Café Mauritz i Svendborg

Uanset om du er på udkig efter en burger til shoppeturen eller lidt hurtig take away til en travl hverdagsaften, er vi lige i nærheden.

Hos Café Mauritz i Svendborg er vi stolte burgerkokke. Vi har brugt næsten to årtier på at skabe Danmarks bedste burgere. Og det, synes vi, er lykkedes! Vores burgere er nemlig saftige – og så har vi noget for enhver smag, både den helt klassiske burger og flere andre med moderne, spændende smage.

Svendborg

 Adresse

Gerritsgade 56,
Svendborg
Find os her

Tlf. 73 70 90 80

Åbningstider

Søndag til Torsdag fra kl. 10:00 til 21:30
Køkkenet åbent indtil kl. 21:00

Fredag til lørdag fra kl. 10:00 til 22:00
Køkkenet åbent indtil kl. 21:00

KVALITET I HØJSÆDET

Vi anvender kun de bedste ingredienser. Og så laver vi alt, hvad vi kan, fra bunden til vores burgere og caféretter.

Vi bruger lokale råvarer – og vi anvender således kun dansk dyrevelværdskød fra Grambogård.

Vi er altid på jagt efter det bedste af det bedste, og vi benytter kun leverandører, vi selv kan stå inde for.

Take away OG caféstemning

Skal din burger nydes i en af vores hyggelig caféer? Eller vil du helst have den med som take away?

Alle vores caféer har to forskellige menukort – ét til restauranten og ét til take away.

NOK DANMARKS BEDSTE BURGERE

Vi har brugt næsten to årtier på at smage, bage, stege og teste. Og vi har gjort det hele for at skabe burgere, der smager fantastisk.
Eller… Ikke bare fantastisk. De skal smage bedre end nogen anden burger i hele Danmark.

Service i topklasse

Personalet repræsenterer Mauritz, og derfor er vores personale ansvarsbevidste, smilende, venlige og kvalitetsbevidste.
Og de står altid klar til at møde dig med et stort, imødekommende smil og et højt serviceniveau.

Mærk stemningen

Accepter statistics, marketing cookies for at se indholdet.

Her finder du alt til din burgersult

Hos Café Mauritz i Svendborg er vi stolte burgerkokke. Vi har brugt næsten to årtier på at skabe Danmarks bedste burgere. Og det, synes vi, er lykkedes! Vores burgere er nemlig saftige – og så har vi noget for enhver smag, både den helt klassiske burger og flere andre med moderne, spændende smage.

Vores burgere skal være for ALLE! Derfor kan du frit vælge, om du er mest til oksekød, kylling eller en vegansk planteburger. På siden serverer vi sprøde snacks, der tæller både fritter og ølpanerede løgringe.

Vi anvender bacon som er æblerøget og krydret med peber, for at give den bedst mulige smagsoplevelse, samt er alt vores hakkebøf fra danske kvæg og dyrevelfærdsmærket.

”Men hvad hvis jeg ikke craver burger?” Bare rolig! Hos Café Mauritz i Svendborg kan du også få velsmagende caféklassikere som sprøde nachos, byg selv-brunch, skønne salater og velduftende grillretter.

Bliv i restauranten eller få din burger som take away

En saftig burger passer til alle anledninger! Derfor har vi to forskellige menukort på Café Mauritz i Svendborg – ét til restauranten og ét til take away. Ens for begge menukort er dog, at du kan få lækre caféfavoritter, Svendborgs bedste burgere og sprøde snacks. Og uanset om du kigger forbi til en middag eller kun til hurtig afhentning af take away, vil du blive mødt af vores smilende personale og høje serviceniveau.

Vi omfavner alle! Derfor kan du folde dig ud i vores lækre omgivelser, der indbyder til hjemmelig hygge – og som tilbyder et unikt sted til at oplade både dine OG din telefons batterier. Ved hvert bord finder du således en stikkontakt, gratis WiFi og dagens avis.

Fokus på kvalitet

Hos Café Mauritz går vi altid den ekstra mil – og vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Dette er især tydeligt, når det kommer til kvaliteten af vores mad. I vores burgere finder du således kun dansk dyrevelfærdskød fra Grambogård.

Vores dygtige kokke laver mad med lokale råvarer – og så laver de alt, hvad de kan fra bunden. Dette tæller bl.a. vores bløde briocheboller og sprøde focaccia. Vi sætter nemlig en stor ære i at gøre lidt mere end mange andre.

Et lille fun fact: der er faktisk kun to i hele verden, der kender opskriften på vores unikke burgerdressing. Dén, synes vi, du skal prøve!

Nok fra os – hvad synes I?

Vores mange, glade gæster beskriver os ofte som et dejligt sted for alt fra børnefamilier til vennegrupper.

Dét varmer – for vores fornemste opgave er at sikre, at I får en god oplevelse. Derfor sætter vi stor pris på, hvis du vil give os en anmeldelse efter dit næste besøg.

Find os

I hjertet af Svendborgs hyggelige bymiljø og tæt på Svendborg Bycenter finder du Café Mauritz.

Følg os på Facebook og Instagram

Hvor vi bl.a deler en masse lækker mad, rabatter og meget mere.