Velkommen til Café Mauritz i Sønderborg

Leder du efter den bedste burger i Sønderborg? Og skal den gerne kunne hentes som take away? Så er vores café i Sønderborg det helt rette sted!

Hos vores café i Sønderborg er vi passionerede burger-elskere. Vores fornemste opgave er at gøre det muligt for alle at kunne hente vellavet og velsmagende take away. Og så skal det helst smage bedre end noget andet sted i Danmark.

 

Sønderborg

Adresse

Østergade 18,
Sønderborg
Find os her

Tlf. 73 70 76 76

Åbningstider

Mandag til Torsdag fra kl. 10:00 til 22:00
Fredag til Søndag fra kl. 10:00 til 24:00
Køkkenet åbent indtil kl. 21:00

KVALITET I HØJSÆDET

Vi anvender kun de bedste ingredienser. Og så laver vi alt, hvad vi kan, fra bunden til vores burgere og caféretter.

Vi bruger lokale råvarer – og vi anvender således kun dansk dyrevelværdskød fra Grambogård.

Vi er altid på jagt efter det bedste af det bedste, og vi benytter kun leverandører, vi selv kan stå inde for.

Take away OG caféstemning

Skal din burger nydes i en af vores hyggelig caféer? Eller vil du helst have den med som take away?

Alle vores caféer har to forskellige menukort – ét til restauranten og ét til take away.

NOK DANMARKS BEDSTE BURGERE

Vi har brugt næsten to årtier på at smage, bage, stege og teste. Og vi har gjort det hele for at skabe burgere, der smager fantastisk.
Eller… Ikke bare fantastisk. De skal smage bedre end nogen anden burger i hele Danmark.

Service i topklasse

Personalet repræsenterer Mauritz, og derfor er vores personale ansvarsbevidste, smilende, venlige og kvalitetsbevidste.
Og de står altid klar til at møde dig med et stort, imødekommende smil og et højt serviceniveau.

Mærk stemningen

Sulten efter den bedste burger i Sønderborg?

Vi har i næsten 20 år arbejdet benhårdt på at perfektionere vores burgere, så de fungerer som den bedste take away i Sønderborg. Og det har været vigtigt for os, at der skal være en burger for alle. Både dem, der nyder en helt klassisk burger med oksekødsbøf, ost, salat og dressing – men også til dem, der vil have lidt mere fart over feltet med ekstra meget fyld og overraskende smage.

Så uanset om du er til oksekød, kylling eller en vegansk planteburger, er der frit valg hos vores café i Sønderborg. Og det frie valg stopper ikke der! Du kan nemlig helt selv vælge, om du vil have din burger i en blød briochebolle eller en sprød focaccia – og om du vil have fritter, søde kartofler eller ølpanerede løgringe med til din burgermenu.

Smag betyder utroligt meget for os, og derfor anvender vi blandt meget andet bacon, som er æblerøget og krydret med peber for at opnå den bedst mulige smagsoplevelse. Vores oksekød er derudover udelukkende fra danske kvæg og er dyrevelfærdsmærket.

Hos Café Mauritz i Sønderborg handler alt dog ikke KUN om burgere. Her kan du også få velsmagende caféklassikere som sprøde nachos, byg selv-brunch, skønne salater og velduftende grillretter.

 

Take away OG caféstemning i Sønderborg

Skal din burger nydes i vores hyggelig café? Eller vil du helst have den med som take away?

Hos vores café i Sønderborg har vi to forskellige menukort – ét til restauranten og ét til take away. De forskellige retter på menukortene varierer en smule. Men fælles for begge er, at du kan få velsmagende caféfavoritter, Sønderborgs bedste burgere og sprøde snacks. Og uanset om du kun stopper forbi for at hente take away eller bliver siddende i caféen, betjener vores søde personale dig med et stort, imødekommende smil og et højt serviceniveau.

Vælger du at blive siddende hos Café Mauritz i Sønderborg kan du nyde vores hjemlige indretning, hvor vi indbyder til en middag i hyggens tegn. Her kan du oplade dine OG din telefons batterier. Ved hvert bord finder du nemlig en stikkontakt, gratis WiFi og dagens avis.

 

Brunch i Sønderborg

På vores Café i Sønderborg tilbyder vi vores lækre byg-selv-brunch. Her kan du vælge imellem de retter, du ønsker, skal være på din brunch tallerken. Vælg om du ønsker 3, 5 eller 7 retter, og tilpas din brunch tallerken fuldstændigt. Dermed undgår vi et unødvendigt madspild.

Vi tilbyder vores brunch indtil kl. 13.

 

Kvalitet frem for alt andet

Hos Café Mauritz gør vi en dyd ud af kun at servere det bedste af det bedste. Både i caféen i Sønderborg og også som take away. Vi anvender kun de bedste ingredienser. Og så laver vi alt, hvad vi kan, fra bunden til vores burgere og caféretter.

Vi bruger lokale råvarer – og vi anvender således kun dansk dyrevelværdskød fra Grambogård.

Det er vigtigt for os at gøre lidt mere end mange andre. Derfor er der faktisk kun to i hele verden, der kender opskriften på vores unikke burgerdressing. Dén, synes vi, du skal prøve!

 

Din mening tæller

Når du besøger vores café eller bestiller take away-burgere i Sønderborg, vil vi gøre vores for, at du får den allerbedste oplevelse. Derfor er det vigtigt for os, at du skal vide, at vi lytter til alt den feedback, I giver, og alle de anmeldelser, I skriver. Både ris og ros!

Vi sætter vi stor pris på, hvis du vil give os en anmeldelse efter dit næste besøg.

Find os

Café Mauritz ligger midt i Sønderborg – med kort afstand til både shopping, Sønderborg Havn og hyggelige parker, hvor du kan nyde din take away.

Følg os på Facebook og Instagram

Hvor vi bl.a deler en masse lækker mad, rabatter og meget mere.