Privatlivs- og cookiepolitik

Februar, 2020

Vi tager databeskyttelse alvorligt. Vi indsamler og behandler personoplysninger, og derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der beskriver, hvordan vi behandler personoplysninger.

Cafe Mauritz ApS dataansvarlige for de oplysninger som vi indsamler om dig, og vi sikrer, at personoplysningerne bliver indsamlet og behandlet i overensstemmelse med lovgivningen.

Du kan her i vores samlede privatlivs- og cookiepolitik læse mere om, hvilke typer af personoplysninger vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, samt formålet med indsamlingen.

Herudover kan du læse om dine rettigheder og andre informationer vi skal give dig.

Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er omfattet af persondatalovgivningen og sker på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Vi indsamler personoplysninger i forskellige sammenhænge og derfor til forskellige formål. Du kan læse mere nedenfor:

Facebook Messenger

Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger når du har tilmelder dig til at modtage push-beskeder via Facebook Messenger:

  • Navn
  • Køn
  • Placering og sprog

Vi sender push-beskeder og bruger dine kontaktinformationer på baggrund af udtrykkeligt samtykke fra dig. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage og framelde vores push-beskeder

Vi behandler desuden personoplysningerne på baggrund af en legitim interesse i at behandle dine oplysninger om interesser og adfærd, for at kunne levere indhold og relevante tilbud til dig.

Vi anvender disse oplysninger for at kunne sende dig push-beskeder el. e-mails, holde os orienteret om antallet af tilmeldte, markedsføring, forbedring af vores kommunikation og analyse/statistik.

Så frem du ønsker at trække dit samtykke tilbage, skal du sende os en besked via Facebook Messenger, med teksten ”afmeld mig nu” eller via vores Messenger menu og ”afmeld chat”. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil du ikke længere modtage push-beskeder. Vi gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at kunne dokumentere din tilmelding og dit samtykke til push-beskeder, i 2 år efter afmelding, for at kunne påvise og dokumentere at vi har udsendt push-beskeder på lovlig vis.

Modtagere af vores nyhedsbreve 

Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger når du er tilmeldt vores nyhedsbreve el. kundeklub:

  • Navn
  • Køn
  • Fødselsdagsdato (data-måned-år)
  • By og postnummer

Vi sender nyhedsbreve og bruger dine kontaktinformationer på baggrund af udtrykkeligt samtykke fra dig. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage og framelde vores nyhedsbreve.

Vi behandler desuden personoplysningerne på baggrund af en legitim interesse i at behandle dine oplysninger om interesser og adfærd (om du har åbnet nyhedsbrevet) til brug for markedsføring.

Vi anvender disse oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevene, holde os orienteret om antallet af tilmeldte, markedsføring, forbedring af vores kommunikation og analyse/statistik.

I bunden af alle nyhedsbreve er et direkte link til afmelding af nyhedsbrevet. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, vil du ikke længere modtage nyhedsbrevet og vi sletter din mailadresse i den kontaktliste, der bruges til at udsende nyhedsbrevene. Vi gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at kunne dokumentere din tilmelding og dit samtykke til nyhedsbrevet, i 2 år efter afmelding, for at kunne påvise og dokumentere at vi har udsendt nyhedsbrevene på lovlig vis.

Konkurrencedeltagere 

Cafe Mauritz ApS afholder mange forskellige slags konkurrencer. I forbindelse med konkurrencer, indsamler og behandler vi de oplysninger du selv giver os. Dette vil typisk, men ikke altid, være:

  • Kontaktoplysninger
  • Alder
  • Oplysninger omtalt i forbindelse med konkurrencen
  • Oplysninger, som du i øvrigt deler i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen.

I forbindelse med konkurrencer skal du være opmærksom på, at vi også kan indsamle og behandle andre oplysninger. Disse kan du læse mere om under de relevante punkter, f.eks. ”Besøgende på vores sider (cookiepolitik)”, ”Modtagere af vores nyhedsbreve”, ”lykkehjul på Messenger” mv.

Formålet med indsamling og behandling af oplysninger af relevans for konkurrencen afhænger af den enkelte konkurrence. Dine kontaktinformationer bruger vi for at kunne identificere dig og evt. kontakte dig hvis du vinder en konkurrence. Desuden bruges dit navn og adresse til at sikre, at du kun deltager én gang, jf. vores generelle konkurrenceregler, som du accepterer ved deltagelse. Der kan også være konkurrencer, der er tilknyttet et markedsføringsformål og i så fald kan vi kontakte dig med henblik på markedsføring. Dette vil du altid skulle give udtrykkeligt samtykke til inden deltagelse i konkurrencen.

Vi indsamler og behandler oplysningerne på baggrund af dit samtykke, den aftale du indgår med os i forbindelse med en konkurrence, herunder vores generelle konkurrenceregler og vores legitime interesse i at kunne indsamle og behandle oplysningerne til det relevante formål. Indsamling og behandling kan også ske på baggrund af andre retlige grundlag. Såfremt deltagelse i konkurrencen betinger indsendelse af billede, behandler vi dette på baggrund af dit samtykke.

Konkurrencevindere kontaktes direkte. Cafe Mauritz ApS forbeholder sig ret til at offentliggøre vinderen af en konkurrence eller en event i nyhedsbreve, på hjemmesiden og på sociale medier. Som konkurrence- eller eventdeltager accepterer du og samtykker til, at Cafe Mauritz ApS må eksponere eventuelle indsendte/tilmeldte billeder og dit navn, hvilket også fremgår af de generelle konkurrenceregler du accepterer ved tilmelding.

Personoplysningerne slettes når de ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet med indsamlingen og behandlingen.

Hvis du i forbindelse med en konkurrence har givet samtykke til at vi må kontakte dig, eksempelvis med henblik på markedsføring, gemmer vi de relevante oplysninger indtil du afmelder disse henvendelser. Hvis du afmelder dig vores henvendelser, vil vi ikke længere kontakte dig og vi sletter dine kontaktoplysninger i kontaktlisten. Vi gemmer de oplysninger, der er nødvendige, for at kunne dokumentere din tilmelding og dit samtykke, i 2 år efter afmelding, for at kunne påvise og dokumentere at vi har kontaktet dig på lovlig vis.

Behandling af de oplysninger vi indsamler 

Vi passer godt på dine personoplysninger. De oplysninger vi indsamler om dig, opbevares og behandles i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Det er i de fleste tilfælde frivilligt om du ønsker at give os personoplysninger eller samtykke til indsamling. Hvis du ikke ønsker at dele dine personoplysninger eller samtykke til indsamling af personoplysningerne, kan det få forskellig betydning for dig alt efter hvilken aktivitet du laver eller ønsker.

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger imod, at personoplysningerne hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de personoplysninger, der er nødvendige i forhold til det fastsatte formål. Herudover kan gældende lovgivning, kontrakter eller anden retlig forpligtelse kræve at vi behandler visse typer oplysninger.

Da vores service er afhængig af korrekte og opdaterede oplysninger, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine oplysninger. Du kan benytte kontaktoplysningerne til at meddele os om ændringer, hvorefter vi opdaterer dine oplysninger. Hvis vi selv bliver opmærksomme på ukorrekte oplysninger, vil vi selv opdatere oplysningerne, i det omfang vi har kendskab til disse, og herefter give dig meddelelse om dette.

Vi opbevarer oplysningerne så længe de er nødvendige for at opfylde det fastsatte formål og så længe det kræves i henhold til gældende lovgivning. Når formålet er opfyldt, og oplysningerne ikke længere er nødvendige, vil vi slette oplysningerne i det omfang lovgivningen ikke pålægger os at gemme oplysningerne i en længere periode.

Vi kan dele dine oplysninger med samarbejdspartnere, som bruger disse til målrettet annoncering, på vores vegne. Herudover benytter vi en række eksterne virksomheder til opbevaring og behandling af data. Disse virksomheder behandler udelukkende oplysningerne på vegne af os og efter udtrykkelig, skriftlig instruks af os, og kun i det omfang, det er nødvendigt til opfyldelse af det fastlagte formål. Virksomhederne må ikke bruge oplysningerne til egne formål.

Cafe Mauritz ApS overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

Transaktionsdata

Oplysninger vedrørende transaktionerne du udfører gennem vores online tjenester, samt opfyldelse af disse. Dette bruges til at holde styr på køb, tilbyde komplet bestillingshistorik, og personliggøre indhold for at forbedre brugeroplevelsen og godkendt markedsføring.

Adfærdsmæssig data

Oplysninger vedrørende besøg, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, weblogs, og andre kommunikationsdata. Dette bruges til at forbedre hjemmeside og opdage problemer.

Teknisk data

Når du besøger hjemmesiden kan det forekomme, at vi indsamler teknisk data, herunder hvilken slags mobil enhed du bruger, enhedsidentifikation såsom IMEI-nummer, enheds-tokenet, MAC adressen på enhedens trådløse netværksinterface, IP-adresse, enhedens mobilnummer, mobile netværksoplysninger, operating system, browser, og lignende. Dette bruges til at forbedre hjemmesiden og opdage problemer.

Betalingsdata

Betalingsmulighederne forbindes med bestillinger og transaktioner. Hvis du vælger at opbevare dine kreditkortoplysninger (gentagende/nem betaling) anvendes en tokenization løsning fra din bank og betalingsintegrationsudbyder. Vi opbevarer aldrig kortoplysninger igennem vores online tjenester.

Password

Det password du bruger under brugerregistrering, som bruges til at logge ind, opbevares i krypteret udgave. Du er selv ansvarlig for at vælge et stærkt password, samt for at opbevare dette fortroligt.

Brug af cookies

Vi bruger cookies til at identificere, holde styr på, og tælle besøgende på hjemmesiden, til at tilbyde automatisk log-in til registrerede brugere og gæstebrugere, og til at forbedre kvaliteten på vores tjenester. Hvis du indstiller dine browserindstillinger til at afvise cookies kan dette påvirke hjemmesidens funktionalitet, så vi fraråder denne handling, da vi ikke kan garantere, at vores tjenester opførsel.

Overvågningsvideo

Nogle af vores restauranter er udstyret med sikkerhedskameraer for at beskytte vores gæster, personale, og ejendom mod forbrydelse. Overvågningsvideoer deles udelukkende med retshåndhævende myndigheder efter anmodning, når dette påkræves i en efterforskning. Overvågningsvideoer slettes efter 30 dage.

Omstændigheder hvorunder vi afslører dine persondata med andre parter

Persondata kan afsløres til vores tjenesteudbyder i det omfang det er nødvendigt for at vedligeholde forretningens drift og fuldføre vores forpligtelser til dig, samt i tilfælde hvor det er lovpåkrævet eller for at håndhæve vores juridiske rettigheder. Vi sælger ikke dine persondata til tredjeparter.

Cookiepolitik

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computers harddisk eller enhed for at kunne genkende dig som bruger. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Der findes to typer af cookies:
Persistent cookies bliver lagret på den enhed, hvorfra du tilgår sitet, og har et forudbestemt udløbstidspunkt. Session cookies slettes, når du forlader vores site.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Ved at klikke på nedenstående link, kan du se, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på cafemauritz.dk
At optimere sitet, så vi kan forbedre brugeroplevelsen og funktionaliteten.
Trafikmåling, så vi ved, hvor mange der besøger vores site og kan dokumentere dette.
Trafikmåling, så vi kan se, hvor vores brugere kommer fra.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der også har adgang til de pågældende cookie

Google Analytics:

Vores site bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på sitet. Du kan fravælge brugen af cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook:
Cookies fra facebook tracker din trafik til cafemauritz.dk fra facebook, indsamler data og information herom.

Du kan læse mere om brugen af cookies her: http://www.fdih.dk/cookies/faq-om-cookies/.

Vilkår for anvendelse

Ved at benytte denne hjemmeside indvilger du i at overholde disse vilkår. Hvis du ikke er enig i vilkårene, skal vi bede dig om ikke at benytte hjemmesiden.

Brug af materiale på hjemmesiden
Denne hjemmeside er ejet og administreret af Cafe Mauritz ApS. Materiale på denne hjemmeside eller andre hjemmesider, der er ejet, administreret m.v. af Cafe Mauritz ApS må ikke kopieres, reproduceres, genudgives, uploades, opslås, transmitteres eller på anden måde distribueres med undtagelse af, at du kan downloade en enkelt kopi af materialet på en computer til dit eget ikke-kommercielle private brug, så længe du sørger for, at der ikke ændres på materiale, der er ophavsretligt beskyttet eller på anden måde er beskyttet immaterialretligt. Ændring af materialet eller brug af materialet til et andet formål er i strid med Cafe Mauritz’s immaterielle rettigheder, herunder ophavsret. Brug af sådan materiale på en anden hjemmeside eller lignende er forbudt.

Ansvarsfraskrivelse
Informationen på denne hjemmeside kan indeholde unøjagtigheder eller tastefejl, som Cafe Mauritz ApS ikke vil kunne holdes ansvarlig for. Cafe Mauritz ApS er under ingen omstændigheder ansvarlig for direkte eller indirekte tab, der skyldes brug af denne hjemmeside eller andre hjemmesider ejet af Cafe Mauritz ApS, herunder driftstab, tab af data og andre indirekte tab.

Dine rettigheder 

Du har en række rettigheder i forbindelse med vores behandling af oplysninger om dig. Nogle af rettighederne kan være begrænsede af retlige forpligtelser og anden lovgivning som vi er underlagt eller fordi behandlingen ikke er omfattet af persondatalovgivningen.

Du har ret til:

Indsigtsret 

Du har ret til, at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger, herunder hvor vi har oplysningerne fra, hvad vi anvender dem til, hvor længe vi opbevarer dem og hvem vi deler dem med.   

Rettelse 

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Sletning 

I særlige tilfælde, har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige, generelle sletning indtræffer.

Begrænsning af behandling 

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af oplysninger om dig begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Indsigelse 

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af oplysninger om dig. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger om dig til direkte markedsføring.

Dataportabilitet (Ret til at transmittere oplysninger) 

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format, samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring, i det omfang det er teknisk muligt for os, og såfremt oplysningerne er indsamlet på baggrund af dit samtykke eller i forbindelse med en kontrakt/aftale du har indgået med os.

Kontaktmuligheder 

Du kan kontakte os hvis du mener vi behandler personoplysninger om dig i strid med gældende lovgivning eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet personoplysninger om dig, vil vi undersøge om betingelserne herfor er opfyldte, og i så fald gennemfører vi ændringer eller sletning hurtigst muligt.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os på 66159118 eller ved at sende en mail til [email protected]

Den dataansvarlige er: 

Cafe Mauritz ApS
Skibhusvej 96,
5000 Odense C
CVR-Nr.: 30518330

Klage 

Hvis du er utilfreds med vores behandling af personoplysninger eller ikke mener vores behandling lever op til gældende lovgivning, kan du indgive en klage til Datatilsynet. Du finder deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside www.datatilsynet.dk