Velkommen til Cafe Mauritz i Odense pĂĄ Skibhusvej 96

Efter renovering og ombygning af en tidligere genbrugsforretning åbnede ”Café Mauritz” for første gang Skibhuskvarterets eneste fortovscafe i Odense på hjørnet af Skibhusvej og Hørdumsgade den 27. juni 2002. Skibhusvej er en gade med et mix af fødevarebutikker, special forretninger, spisesteder. Med Mauritz blev Skibhuskvarteret beriget med en café, som havde en vision om at servere veltilberedt cafémad i hyggelige omgivelser.

Ă…bningstider

Skibhusvej 96, 5000 Odense
Mandag til Søndag
kl. 11:00 til 21:30
Køkken kl. 11:00-21:00
mauritz skibhusvej
Kontakt os og hør nærmere om dine behov for en fantastisk aften hos Mauritz eller Take Away muligheder.
Vi glæder os til at byde jer velkommen

Menukort

Klik pĂĄ en af nedenstĂĄende bokse, for at se menukortet for de forskellige kategorier.
GĂĄ et step tilbage
Frokost
Aften
Sandwiches
Snacks
Salater
Frokost burgere
Sidedishes
Frokostbøffer
Milkshakes
Desserter
Special deals
Snacks
Aften Burgere
Fra Grillen
Salater
Sidedishes
Desserter
Milkshakes
Kyllingesandwich
Kyllingesandwich
Grillet kyllingefilet, bacon, avocado, spinat, rød-/hvidkål og karrydressing.
119,00
Avocadosandwich
Avocadosandwich
Avocado, mozzarella, soltørrede tomater, spinat, rød-/hvidkål og chilimayo.
119,00
Laksesandwich
Laksesandwich
Røget laks, hytteost, avocado, purløg, spinat, rød-/hvidkål og urtedressing.
119,00
Ribbenstegssandwich
Ribbenstegssandwich
Friskstegt ribbensteg, finthakkede pickles, syltede rødløg, salat, hjemmelavet rødkålssalat og chilimayo.
119,00
single-restaurant

Hos Mauritz er kvalitet og bæredygtighed i fokus

Hos Mauritz er kvalitet og bæredygtighed i fokus. Det gælder for udvælgelse og indkøb af råvarer og ikke mindst i forbindelse med tilberedningen. Derfor kan vi med stolthed fortælle, at vi anvender friske grøntsager, som nøje er udvalgt efter den bedste kvalitet. Vi bruger hjemmelavede dressinger efter vores egne opskrifter og får hakket oksekød leveret af Grambogård dyrevelfærd. Desuden er vores kaffe fairtraide-mærket og håndsristet i Middelfart hos The Brew Company. Alt bliver tilberedt med hjertet og der er altid noget for enhver smag. Vores venlige personale glæder sig til at byde jer velkommen i caféen.

Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget? Herunder finder du spørgsmål og svar på nogle af de ting, som vi bliver spurgt mest om.
Mauritz skibhusvej

Baby & børn med i cafeen?

Café Mauritz på Skibhusvej er en børnevenlig café, hvor vi både har højstole, puslebord, tegnebøger og spil til rådighed - og selvfølgelig også en børneburger, spareribs, nuggets med fritter eller nachos på menuen, så tag endelig de små mennesker med. Grundet caféens indretning samt brandsikkerheden, vil I desværre blive bedt om at stille jeres barnevogn ude foran caféen.

mauritz skibhusvej 1

Er I en handicapvenlig café?

Vi har desværre ingen handicap toilet eller plads til kørestole på vores café. Vi har dog nogle siddepladser udenfor under markisen, hvor man kan nyde sin lækre burger eller få en kop kaffe.

Skal jeg bestille bord?

Medmindre du er et større selskab, vil det ofte ikke være nødvendigt at booke et bord. For at være på den sikre side, anbefaler vi alligevel at booke bord.

Mauritz Burger

Er der parkering ved caféen?

Der er gratis 1 times gratis parkering lige foran indgangen på Skibhusvej i tidsrummet 9-17 mandag til fredag, og lørdag 9-12, derefter kan man parkere gratis i lige så lang tid, man har lyst til. Desuden findes der en parkeringsplads på Skibhusvej 99, hvor man kan parkere gratis. Der er ind- og udkørsel via Sophie Breums Vej eller Damhusvej.

mørbrad

Hvad sĂĄ hvis jeg ikke vil have en burger?

Selvom vi kalder det en burger café, kan du i vores café på Skibhusvej også bestille andet end burgere. Her kan du også bestille en Ribeye steak, mørbrad, short ribs af kalv, spareribs, lette frokostretter såsom salater, sandwiches eller snacks.

Du kan også tage dine børn med! Vi har en lækker sund børnemenu – med burgers, spareribs, nachos eller nuggets. I menuen får de også pommes frites og ketchup eller mayo.

Har I glutenfrie retter?

Ja. Hvis du er allergisk overfor gluten mad, bør det ikke betyde, at du skal opgive alle fornøjelser og lækkerier i livet. Vi har glutenfrie retter og burgere på menuen, vi har desuden sikret glutenfri burgerbolle på vores menu. Så lad os endelig vide, hvis vi skal tage særligt hensyn til dig.

FĂĄ en fantastisk aften hos Mauritz pĂĄ Skibhusvej.
Vi ser frem til at byde jer velkommen i restauranten.
mauritz skibhusvej

Mere om Café Mauritz Skibhusvej

Caféen på Skibhusvej har i dag plads til 70 siddepladser og har et meget bredt publikum med et gennemsnit af borgerne i kvarteret. Mauritz har en del stamkunder, som får ’the usual’ og besøger os flere gange om ugen, dem er vi rigtig glade for. Generelt er Skibhuskvarteret en rigtig god naboskabsgade med tætte samarbejder imellem arbejdspladserne, restaurationerne og butikkerne. Vi nyder de forskellige arrangementer og højtider, som skaber ekstra god stemning i gaden eks. Open by Night m.m.

Vi byder på burgere med saftige bøffer, hyggelige og uformelle rammer og selvfølgelig en god aften, som kan sluttes af i vores bar hvor du kan få serveret alt fra kolde øl til farverige drinks.

Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget? Herunder finder du spørgsmål og svar på nogle af de ting, som vi bliver spurgt mest om.
selskaber

Reservationer /selskaber

Vi byder på rolige omgivelser og hyggelige rammer sammen med vores lækre retter, steaks, burgere mm. hvis du vil have en hyggelig aften i restauranten frem for hjemme i stuen, i mødelokalet eller noget helt andet. Vi giver en autentisk og lækker madoplevelse, som kan gøre sig til både firmafrokoster, receptioner, møder og middage. Vi serverer smagfulde retter til enhver anledning.

Vi åbner gerne dørene i restauranten for selskaber i alle størrelser, hvor vi byder på både brunch, frokost og middag. Vi vil så gerne give den bedste smagsoplevelse, så hvis I kommer et større selskab beder vi jer bestille maden på forhånd, så vores kokke opretholde den samme høje kvalitet uanset selskabets størrelse. Kommer I et mindre selskab, er det ikke nødvendigt at bestille mad på forhånd.

Hvis du vil sikre dig, at der er plads til at spise i restauranten kan du reservere bord på alle Cafe Mauritz' caféer online. Vi ser frem til at tage imod dig, både med og uden bordreservation.

Kan vi fĂĄ hele restauranten for os selv?

Større selskaber kan godt booke hele restauranten, så I har lokalerne for jer selv. 

Kan jeg lave om pĂĄ min bordreservation?

Ja det kan du. Hvis du ringer til os, hjælper vi dig gerne med at ændre din bordreservation. 

Brunch i Odense

Hos Cafe Mauritz serverer vi lækker brunch i Odense alle ugens dage indtil kl. 13. Vores brunch indeholder en bred menu bestående af klassiske brunch retter som røræg, bacon, pølser, frugt og mange flere lækkerier. Udover de helt klassiske, byder vi også på koldrøget laks, oste, dagens kage og forskellige friske salater.

Byg din egen brunch i Odense og vælg mellem alle dine favoritter. Det bedste af det hele er, at du kan sammensætte din brunchmenu lige som du vil have den. Vælg 3, 5 eller 7 lækre serveringer ud fra en lang række brunchmenuer.