Velkommen til Cafe Mauritz i Odense på Skibhusvej 96

Åbningstider

Skibhusvej 96, 5000 Odense
Mandag til Torsdag
kl. 11:00 til 22:00
Køkkenet åbent fra kl. 11:00 til 21:00
Fredag til Søndag
kl. 10:00 til 22:00
Køkkenet åbent fra kl. 10:00 til 21:00
mauritz skibhusvej
mauritz skibhusvej gamle

Velkommen til Cafe Mauritz i Odense på Skibhusvej 96

Café Mauritz findes på hjørnet af Skibhusvej og Hørdumsgade i hjertet af Odenses Skibhuskvarter. Her har vi serveret byens bedste burgere siden 2002, hvor Café Mauritz for allerførste gang slog dørene op.

Lækker burger fra cafe mauritz

Rumler det i burger-maven?

Så er du kommet til det rette sted! Café Mauritz i Odense langer hver dag burgermenuer over disken – og vi gør det med stolthed. Vi har gennem snart 20 år perfektioneret vores saftige burgere, og uanset om du er mest til klassisk eller med et twist, har vi en burger for dig.

Vores menukort tæller desuden også talrige andre caféklassikere som sprøde nachos, byg selv-brunch, sunde bowls og retter direkte fra grillen.

Vil du spise din burger i Odense hos os eller som take away?

Hos os finder du to forskellige menukort – ét, når du spiser i restauranten og ét til take away – begge indeholder veltilberedt cafémad og saftige burgere, som vi serverer med et smil på læben og et højt serviceniveau.

Nyder du din burger i caféen, kan du opleve vores lækre omgivelser, vores hjemlige hygge – og så har vi sørget for, at både du OG din telefon kan lade batterierne helt op under dit besøg. Ved hvert bord finder du nemlig en stikkontakt, gratis WiFi og dagens avis.

Foretrækker du din burger som take away, sørger vi for at bringe den hele vejen til din hoveddør. Som en ekstra service tilbyder vi nemlig udbringning af take away til hele Odense.

placeholder

Med kvalitet i højsædet

Vi vægter kvalitet højt, vi går meget op i dyrevelfærd – og vi udvælger lokale råvarer til vores burgere og caféretter. Derfor er vi også altid på jagt efter det bedste af det bedste, og vi benytter kun leverandører, vi selv kan stå inde for.

Hos Café Mauritz i Odense springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest. Derfor har vi udelukkende dygtige folk i vores køkken, som laver de fleste af vores retter helt fra bunden. Vi er nemlig madnørder, der sætter en stor ære i at skille os ud fra andre caféer og burgerrestauranter. Faktisk er der kun to personer i hele verden, der ved, hvordan vores burgerdressing bliver lavet!

 

Hvad siger vores kunder?

Vi elsker glade kunder, og det varmer, når kunder i deres anmeldelser beskriver vores café som et hyggeligt sted med de bedste burgere, hvilket vi heldigvis har fornøjelsen af at opleve ofte.

Og vi er altid klar på at få feedback – både ris og ros! Derfor sætter vi stor pris på, når vores kunder giver en tilbagemelding på deres besøg hos os.