Velkommen til Cafe Mauritz i Odense på Dalumvej 3

2014 åbnede endnu en Mauritz på Dalumvej, hvor den gamle malerforretning kunne bidrage med præcis den identitet, Mauritz havde eftersøgt. Ambitionen var at tilbyde forskellige, lækre burgere, bygget på gode råvarer, med noget for enhver smag – serveret i rare og uformelle omgivelser. I dag tilbyder Mauritz på Dalumvej både To Go og To Stay i hyggelige og moderne omgivelser. Bowlerhattene, indretningen og pyntningen er alt sammen elementer, der går igen, så kunderne kan mærke, at de er på Mauritz. Burgerne er selvfølgelig vores primære branding, men gennem årene er der dog tilføjet lette retter, spareribs og salater til menuen, som også er blevet meget populære.

Åbningstider

Dalumvej 3, 5250 Odense SV
Mandag til Søndag
kl. 16:00 til 21:00
mauritz dalumvej
Kontakt os og hør nærmere om dine behov for en fantastisk aften hos Mauritz eller Take Away muligheder.
Vi glæder os til at byde jer velkommen
Dalumvej

Hyggelig mødelokale

Mauritz på Dalumvej har endvidere et mødelokale, hvor I har mulighed for at bestille cafe-forplejning. Vi har et lærred og en projekter, hvor man kan tilkoble sin computer via hdmi kabel eller alm. skærm kabel. Man kan ligeledes slå musikken fra i rummet samt trække gardinerne for, hvis I skal være helt anonyme og arbejde forstyrret.

Ring til os for en fantastisk aften hos Mauritz eller bestil takeaway.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i restauranten.
mauritz dalumvej

Burger restaurant, cafe og takeaway på Mauritz Dalumvej i Odense

Mauritz på Dalumvej mærker, hvis der er arrangementer i Fruens Bøge eller Den Fynske Landsby. Så overvej om jeres næste koncert, eller arrangementer mm. skal kombineres med en burger på Mauritz? I kan bestille bord for at være sikker på, at det er klar til jer - men I er også velkommen til at komme ind fra gaden.

Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget? Herunder finder du spørgsmål og svar på nogle af de ting, som vi bliver spurgt mest om.
Dalumvej Mauritz

Baby & børn med i cafeen?

Café Mauritz på Dalumvej er børn mere end velkommen til at hoppe op på en højstol og spise en nachos, børneburger, spareribs eller nuggets med fritter på menuen, mens de tegnebøger eller spiller spil. Babyer er også mere end velkommen, da vi ikke har noget imod amning samt bleskift, og derfor har vi sørget for et puslebord.

Vi vil prøve at finde plads til din barnevogn indenfor, men det er ikke sikkert, den kan stå ved siden af dit bord. Hvis der er mange gæster i restauranten, kan I, grundet brand­sikkerhed, blive bedt om at stille jeres barnevogn ude foran restauranten.

Dalumvej

Er i en handicapvenlig restaurant?

Vi har gode plads til kørestole samt et handicaptoilet, dog har vi nogle trapper (ingen rampe) både ved indgangen samt indenfor der kan give besværligheder.

Skal jeg bestille bord?

Medmindre du er et større selskab, vil det ofte ikke være nødvendigt at booke et bord. For at være på den sikre side, anbefaler vi alligevel at booke bord.

Mauritz Burger

Er der parkering ved burger restauranten?

Vi har vores egen kundeparkering med 6 parkeringspladser sammen med Lagkagehuset. Benyt venligst indkørslen mellem Lagkagehuset og Mauritz på Dalumvej. Der sat skiltning op at det tilhører os. Man kan desuden også benytte sig af Danske Banks gratis parkering, som ligger lige bagved Café Mauritz. Der er ind- og udkørsel via Dalumvej eller Faaborgvej.

Ved parkering på OK-tanken - husk at sætte P-skiven (maks. 30 min)

Hvad er jeres signatur-retter?

Vores mest solgte burgere er: “Odense Burger”, “Bacon Cheese burger” og “Macho Burger”

Gluten Free

Har I glutenfrie burgere/ vegetar retter?

Er allergisk overfor gluten mad, så har  vi har glutenfrie retter og burgere på menuen. Vi har også sørget for glutenfri burgerbolle på vores menu. Så lad os endelig vide, hvis vi skal tage særligt hensyn til dig. Ikke nok med det så har vi specielle vegetariske retter i vores Take Away kort. Vælg mellem veggieburger eller en lækker mozzarellasalat.

 

burger menu2

Serverer I alkohol?

Vi har øl fra hanen, flaske- og dåseøl. Mens nogen gerne vil nyde en god burger, tillader omgivelserne hos Cafe Mauritz på Dalumvej at nyde selskabet over en kold øl.