Vilkår for anvendelse

Ved at benytte denne hjemmeside indvilger du i at overholde disse vilkår. Hvis du ikke er enig i vilkårene, skal vi bede dig om ikke at benytte hjemmesiden.

Brug af materiale på hjemmesiden
Denne hjemmeside er ejet og administreret af Cafe Mauritz ApS. Materiale på denne hjemmeside eller andre hjemmesider, der er ejet, administreret m.v. af Cafe Mauritz ApS må ikke kopieres, reproduceres, genudgives, uploades, opslås, transmitteres eller på anden måde distribueres med undtagelse af, at du kan downloade en enkelt kopi af materialet på en computer til dit eget ikke-kommercielle private brug, så længe du sørger for, at der ikke ændres på materiale, der er ophavsretligt beskyttet eller på anden måde er beskyttet immaterialretligt. Ændring af materialet eller brug af materialet til et andet formål er i strid med Cafe Mauritz’s immaterielle rettigheder, herunder ophavsret. Brug af sådan materiale på en anden hjemmeside eller lignende er forbudt.

Ansvarsfraskrivelse
Informationen på denne hjemmeside kan indeholde unøjagtigheder eller tastefejl, som Cafe Mauritz ApS ikke vil kunne holdes ansvarlig for. Cafe Mauritz ApS er under ingen omstændigheder ansvarlig for direkte eller indirekte tab, der skyldes brug af denne hjemmeside eller andre hjemmesider ejet af Cafe Mauritz ApS, herunder driftstab, tab af data og andre indirekte tab.