Velkommen til Cafe Mauritz i Svendborg på Gerritsgade 56

Restauranten på Gerritsgade i Svendborg hører til den ældre bykerne og er fredet, som en del af Baagøes Gaard, der er en stor matrikel på hjørnet af Vestergade og gågaden Gerritsgade. Den gamle bygning husede fra begyndelsen af ​​1970'erne til slutningen af ​​1990'erne Den Røde Højskole. Ejendommen blev senest gennemgribende istandsat og ombygget i 1999. Siden har ejendomme huset til flere forskellige caféer senest til Café KoK, inden for Café Mauritz overtog bygningen i 2016.

Åbningstider

Gerritsgade 56, 5700 Svendborg
Mandag til Torsdag
kl. 10:00 til 22:00
Køkken kl. 10:00-21:00
Fredag til Lørdag
kl. 10:00 til 23:00
Køkken kl. 10:00-21:00
Søndag
kl. 10:00 til 21:30
Køkken kl. 10:00-21:00
Mauritz Svendborg
Kontakt os og hør nærmere om dine behov for en fantastisk aften hos Mauritz eller Take Away muligheder.
Vi glæder os til at byde jer velkommen

Menukort

Klik på en af nedenstående bokse, for at se menukortet for de forskellige kategorier.
Gå et step tilbage
Frokost
Aften
Sandwiches
Snacks
Salater
Frokost burgere
Sidedishes
Frokostbøffer
Milkshakes
Desserter
Special deals
Snacks
Aften Burgere
Fra Grillen
Salater
Sidedishes
Desserter
Milkshakes
Kyllingesandwich
Kyllingesandwich
Grillet kyllingefilet, bacon, avocado, spinat, rød-/hvidkål og karrydressing.
119,00
Avocadosandwich
Avocadosandwich
Avocado, mozzarella, soltørrede tomater, spinat, rød-/hvidkål og chilimayo.
119,00
Laksesandwich
Laksesandwich
Røget laks, hytteost, avocado, purløg, spinat, rød-/hvidkål og urtedressing.
119,00
Ribbenstegssandwich
Ribbenstegssandwich
Friskstegt ribbensteg, finthakkede pickles, syltede rødløg, salat, hjemmelavet rødkålssalat og chilimayo.
119,00
Svendborg exterior

Historiske lokaler

Den historiske by danner rammerne om det gode måltid og med udsigt til gågaden, kan man nyde en god burger og en kold øl efter en velfortjent pause i indkøbene. Om sommeren har vi en dejlig udeservering, her er perfekt til at nyde solens stråler sammen med sin burger og måske en cocktail.

Ring til os for en fantastisk aften hos Mauritz eller bestil Take Away.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i restauranten.
svenborg

Burger restaurant, cafe og takeaway i Svendborg

Restauranten på Gerritsgade understøtter det stemningsfulde bymiljø i det indre Svendborg, og Mauritz sætter pris på godt håndværk og har ladet lokalets historie skinne igennem i indretningen, blandt andet er vinduerne ældre korspostvinduer med opsprossede et-, to- og trerammede og har bryn. Juni 2019 overtog Mauritz nabobutikken Due's Vinhus, så idag råder Café Mauritz over indendørs 180 pladser. Dette inkluderer vores baglokale - en lille restaurant, som også kan bruges til netværksmøder og private selskaber bag lukkede døre til 30 gæster. Derudover har vi overtaget en ledig lokale efter et rekrutteringsbureau, og her er der indrettet et mindre mødelokale med plads til 16 gæster. Besøg også vores restauranter i Odense og Middelfart.
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget? Herunder finder du spørgsmål og svar på nogle af de ting, som vi bliver spurgt mest om.
single-restaurant

Baby & børn med i cafeen?

Her er børn selvfølgelig mere end velkommen til at hoppe op på en caféstol eller højstol og spise en nachos, børneburger, nuggets, spareribs med pommes fritter. Café Mauritz i Svendborg har puslebord og et lille område for børn, hvor børnene kan sidde og tegne, så tag endelig de små mennesker med.

I er desuden velkommen til at tage jeres barnevogn med ind, men det er ikke sikkert, den kan stå ved siden af jeres bord. Hvis der er mange gæster i restauranten, kan I, grundet brand­sikkerhed, blive bedt om at stille jeres barnevogn ude foran restauranten, hvor I også kan vælge at sidde under markisen. Der er plads til alle størrelser på Café Mauritz.

svendborg

Har I gode adgangsforhold for kørestol?

På grund af restaurantens indretning er der desværre meget lidt plads til kørestol på caféen, desuden har vi ingen rampe til trapperne ved indgangen. Vi har dog nogle gode siddepladser udenfor under markisen på gågaden, hvor man kan nyde sin lækre burger.

Skal jeg bestille bord?

Medmindre du er et større selskab, vil det ofte ikke være nødvendigt at booke et bord. For at være på den sikre side, anbefaler vi alligevel at booke bord.

Burger

Er der parkering ved burger restauranten?

Man kan parkere på Valdemarsgade/Gerritsgade 33 mod betaling. Eller benytte sig af Kvicklys parkeringsplads, hvor man kun kan parkere gratis i 1 time. Desuden er der gratis parkeringspladser på Voldgade i 2 timer bagved Jyske bank og Arbejdernes Landsbank ved køb af parkeringsbillet (Mandag-Fredag: 9-18, Lørdag: 8-14).

Hvad er jeres signatur-retter?

Vores mest solgte burgere er: “Odense Burger”, “Bacon Cheese burger” og “Macho Burger”

Gluten Free

Har I glutenfrie burgere/retter?

Ja, hvis du er allergisk overfor gluten mad, bør det ikke betyde, at du skal opgive alle fornøjelser og lækkerier i livet. Vi har glutenfrie retter og burgere på menuen, vi har desuden sikret glutenfri burgerbolle på vores menu. Så lad os endelig vide, hvis vi skal tage særligt hensyn til dig.

Har I vegetar burgere?

Ja, til jer, som har fravalgt at konsumere kød, så har vi specielle vegetariske retter tilgængelige i vores menukort. Du kan vælge mellem vegetariske burger, salat eller sandwiches.

Få en fantastisk aften hos Mauritz i Svendborg eller bestil takeaway.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i restauranten i Svendborg.
selskaber

Reservationer /selskaber

Vi sørger for uforstyrrede og hyggelige rammer til både burgere, steaks og lette retter, hvis du vil bytte din spisestue eller mødelokale ud med vores spisestue. Vores menuer gør sig godt til alt fra receptioner, firmafrokoster, middage eller til helt andre formål. Vi sørger for god mad til enhver andledning.

Vi serverer gerne til større selskaber uanset om det er brunch, frokost eller middage. Kommer I et større selskab, bedes I bestille jeres mad på forhånd, så vores kokke får tid til at kæle for enhver detalje til jeres retter. Små eller mindre selskaber behøver ikke at bestille maden på forhånd.

Du kan booke bord på alle Cafe Mauritz' caféer online. Vi glæder os til at tage imod dig uanset om i har booket et bord, eller kommer uanmeldt.

Kan hele restauranten bookes?

Større selskaber kan godt leje hele spisestuen, hvis I ønsker at have hele caféen for jer selv. 

Kan min bordreservation ombookes eller ændres?

Ja det kan den. Hvis du vil ændre din booking bedes du ringe til restauranten. 

Bestil take away i Svendborg:
Vi glæder os til at møde dig, så kom gerne ned i restauranten i Svendborg og hent din take away.
burger menu 1

Mad ud af huset i Svendborg

Har du lyst til en lækker madoplevelse, men har ikke lyst til at spise ude? Det er intet problem. Du kan bestille takeaway i Svendborg fra vores hjemmeside.

Vi tilbyder lækre burgere som takeaway i Svendborg, så du altid kan få en god madoplevelse fra Cafe Mauritz uanset om du er på farten, eller vil blive hjemme i stuen. Du kan bestille takeaway og bestille mad online, ringe og bestille eller komme ned i restauranten i Svendborg.

Vi har mad til enhver smag. Hvis du ikke har lyst til burgere, så har vi naturligvis også andet på menuen. Du kan både bestille burgere, spareribs, steaks, snacks mm. fra Cafe Mauritz i Svendborg som takeaway.

Mauritz Take Away

Få Cafe Mauritz med hjem

Tag den lækre mad som du kender fra vores caféer med hjem og få den gode madoplevelse hjemme i din egen spisestue. Slip for kokkeriet og stressen, slap af og lad os om at lave maden.

Vi sørger gerne for maden, uanset om det er til dig selv eller et selskab af gæster. Bestil vores lækre burgere som takeaway - vi sørger for den samme gode madoplevelse når du tager maden med hjem, som hvis du havde nydt maden i vores restaurant i Svendborg.

Vi har retter til alle madpræferencer, så vi lader valget være op til dig om du vil have en burger eller noget helt andet. Uanset hvad du er til, så sørger vi for at du kan tage maden med hjem og nyde i din egen spisestue.

Smagfulde burgere i Svendborg:
Vi har burgere til enhver smag - også vegetarer.
burgers1

I vores burger restaurant har vi burgere til enhver smag

Leder du efter et spisested, hvor du kan få en ordentlig burger hvor der bliver kælet for detaljerne? Et spisested, hvor bøffen tilberedes ordentligt, krydderiet er en specialblanding og hvor du får en lækker hjemmelavet dressing, som du ikke får på enhver restaurant?

Hvis det er tilfældet, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Cafe Mauritz har vi smagfulde burgere, hvor der kæles for detaljerne så du får en ordentlig burger. Vi laver en burger med ægte madhåndværk og en kærlighed til gode råvarer - vi laver en gedigen burger der smager af noget.

Mauritz Burgere

En hyggelig burger cafe i midten af Svendborg

Når sulten sætter ind efter at have spadseret Svendborgs gader tynde, så står vi klar til at tage imod dig i vores burger restaurant, hvor du kan nyde en lækker burger, sandwich, spareribs eller andre lette retter.

I vores burger restaurant i Svendborg kan du også bestille din burger som en menu, hvor du kan vælge tilbehør og dip til en attraktiv pris. Du kan altid som minimum vælge mellem 9 forskellige burgere – med kød eller vegetarisk. Husk du kan selv vælge din burgerbolle; vi tilbyder 4 forskellige slags – focacciabolle, mørk bolle, briochebolle og glutenfri burger bolle.

Lækker brunch menu serveres

Brunch i Svendborg

Mad, kaffe og kage. Sammensæt selv din brunch i Svendborg. Få "alt på ét bræt" med vores byg selv koncept, hvor du vælger frit mellem alle vores tilbud på menuen. Maden serveres samlet i skåle og tallerkener, så du kan tage for dig og nyde en god morgenmad- eller frokostbrunch. Menuen består af 15 forskellige anretninger, så vi har noget til enhver.

Er du ikke et udpræget morgenmenneske, så kan du være helt rolig. Du kan stadig nå at sætte tænderne i vores lækre brunchmenuer, fordi vi serverer brunch helt til kl. 13 hver dag.

Se hele menuen her.