Velkommen til Mauritz i Middelfart

Her fik vores burger restaurant for første gang muligheden for at være med helt fra bunden. Vi fik lavet en arkitekttegnet plantegning af lokalerne og gik i sving derfra. I dag kan vi tilbyde Middelfart-borgerne burgere fra vores første nybyggede café – med både hygge og højt til loftet. Hvad enten du skal fejre din fødselsdag, holde et firmaarrangement, eller blot skal ud med vennerne, så er Mauritz stedet for dig som ønsker det hele på et sted.

Åbningstider

Nytorv 3, 5500 Middelfart
Mandag til Torsdag
kl. 10:00 til 22:00
Køkken kl. 10:00-21:00
Fredag til Lørdag
kl. 10:00 til 23:00
Køkken kl. 10:00-21:00
Søndag
kl. 10:00 til 21:30
Køkken kl. 10:00-21:00
Middelfart-lukket kopi
Kontakt os og hør nærmere om dine behov for en fantastisk aften hos Mauritz eller Take Away muligheder.
Vi glæder os til at byde jer velkommen

Menukort

Klik på en af nedenstående bokse, for at se menukortet for de forskellige kategorier.
Gå et step tilbage
Frokost
Aften
Sandwiches
Snacks
Salater
Frokost burgere
Sidedishes
Frokostbøffer
Milkshakes
Desserter
Special deals
Snacks
Aften Burgere
Fra Grillen
Salater
Sidedishes
Desserter
Milkshakes
Kyllingesandwich
Kyllingesandwich
Grillet kyllingefilet, bacon, avocado, spinat, rød-/hvidkål og karrydressing.
119,00
Avocadosandwich
Avocadosandwich
Avocado, mozzarella, soltørrede tomater, spinat, rød-/hvidkål og chilimayo.
119,00
Laksesandwich
Laksesandwich
Røget laks, hytteost, avocado, purløg, spinat, rød-/hvidkål og urtedressing.
119,00
Ribbenstegssandwich
Ribbenstegssandwich
Friskstegt ribbensteg, finthakkede pickles, syltede rødløg, salat, hjemmelavet rødkålssalat og chilimayo.
119,00
Mauritz Middelfart

Om Cafe Mauritz Middelfart

Senest har cafekæde Café Mauritz åbnet dørene op den 1. september 2017 i Middelfart. Café Mauritz indtog lokalerne i det nye bycenter i Middelfart, der fik navnet Nytorv med en passage ud til Havnegade og Kulturøen på den anden side. På det nye bycenter med butikker, nyt rådhus og eksklusive lejligheder har Mauritz fået en central plads med 230 spisepladser, 130 indenfor og 100 udenfor. Besøg også vores restauranter i Odense og Svendborg.

Restaurant & cafe i Middelfart.
Vores Middelfart-restaurant sover aldrig! Få en autentisk og velsmagende madoplevelse med udsigt til lillebæltsbroen.
Ring til os for en fantastisk aften hos Mauritz eller bestill takeaway.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i restauranten.
Mauritz Middelfartt

Burger restaurant, cafe og takeaway i Middelfart

Café Mauritz rummer både de små, de unge og de ældre, par og selskaber, stamgæster og folk, der kommer tilfældigt forbi. Gågade shoppere kan få pulsen ned over et lækkert måltid, mens indkøbsposerne læner sig trætte op ad de ømme fødder. Ellers kan man nippe til sin kage ved vinduesbordene og vende blikket mod verden, som den tager sig ud på det nye torv eller Lillebæltsbroen i Middelfart. Om sommeren kan man desuden nyde udsigten til koncerter fra vores udeservering på torvet.

Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget? Herunder finder du spørgsmål og svar på nogle af de ting, som vi bliver spurgt mest om.
single-restaurant

Baby & børn med i cafeen?

Café Mauritz i Middelfart er en børnevenlig café, hvor der både er højstole, puslebord, tegnebøger - og selvfølgelig også en børneburger eller nuggets med pommes frites på menuen, så tag endelig de små mennesker med. Barnevogne er velkomne indenfor, men det er ikke sikkert at den kan stå ved siden af dit bord. Hvis der er mange gæster i restauranten, kan I, grundet brand­sikkerhed, blive bedt om at stille jeres barnevogn ude foran restauranten, hvor I også kan vælge at sidde.

Middelfart

Er i en handicapvenlig restaurant?

Ja det er vi! Der er god plads til kørestolsbrugere, og vi har også handicaptoilet - hos Mauritz er der plads til, at alle kan nyde en burger.

Skal jeg bestille bord?

Medmindre du er et større selskab, vil det ofte ikke være nødvendigt at booke et bord. For at være på den sikre side, anbefaler vi alligevel at booke bord.

To go

Kan jeg bestille takeaway?

Ja det kan du. Du kan enten bestille online, ringe til os eller komme ind i restauranten.

Odense burger

Er der parkering ved burger restauranten?

P-huset Havnegade har gratis parkering, som ligger lige bagved Café Mauritz. Desuden kan man benytte sig af Kvicklys parkeringsplads, hvor man kun kan parkere gratis i 1 time.

Hvad er jeres signatur-retter?

Vores mest solgte burgere er: “Odense Burger”, “Bacon Cheese burger” og “Macho Burger”

Gluten Free

Har I glutenfrie burgere/retter?

Ja. Hvis du er allergisk overfor gluten mad, bør det ikke betyde, at du skal opgive alle fornøjelser og lækkerier i livet. Vi har glutenfrie retter og burgere på menuen, vi har desuden sikret glutenfri burgerbolle på vores menu. Så lad os endelig vide, hvis vi skal tage særligt hensyn til dig.

Har I vegetar burgere?

Ja, til jer, som har fravalgt at konsumere kød, så har vi specielle vegetariske retter tilgængelige i vores menukort. Du kan vælge mellem vegetariske burger, salat eller  sandwiches.

Tilberedes kødet ordentligt?

Selvfølgelig! Efter som vi selv er ægte burger-elskere, kan vi ikke tillade os ikke at lytte til dine særlige præferencer. Fortæl gerne vores personale, hvordan du vil have tilberedt din bøf.

Mauritz Middel

Kan man leje hele restauranten?

Hvis I er et stort selskab, kan I godt leje hele spisestuen og have den helt for jer selv.

Kan jeg ændre min bordreservation?

Det kan du godt. Vil du ændre din reservation bedes du ringe til os.

mauritz job

Giver I studierabat?

Ja! Vi giver 15% alle dage, når du er studerende og kan fremvise gyldigt studiekort.

drinks

Serverer I alkohol? 

Ja, det har vi! Mens nogen gerne vil nyde en god burger, tillader omgivelserne hos Cafe Mauritz i Middelfart at nyde selskabet over en cocktail. Husk at se vores #HappyHour event for tilbud på vores drinks!

selskaber

Reservationer /selskaber

Ønsker I at bytte spisestuen, mødelokalet eller kantinen ud med vores lokaler, lægger vi gerne uforstyrrede rammer til burger, steak og lette retter, som gør sig godt til både receptionen, middagen, fødselsdagen, firmafrokost, mødet eller en hel anden anledning.

Bliver I et større selskab til brunch, frokost eller middag, beder vi jer om at bestille maden på forhånd, da kokken får mulighed for at kæle ekstra meget for detaljerne. De mindre selskaber behøver ikke at melde sin ankomst.

Man kan booke bord på alle Mauritz caféerne. Vi glæder os til at se dig, uanset om I kommer uanmeldt eller har reserveret på forhånd.

Bestil take away i Middelfart:
Vi vil så gerne møde dig, så kig forbi og hent din take away i restauranten.
burger menu 1

Velsmagende mad ud af huset

Har du planer om at blive hjemme, men du har lyst til god mad? Bestil takeaway i Middelfart fra vores hjemmeside med få klik!

Café Mauritz vil altid tilbyde det bedste til vores glade kunder, og derfor tilbyder vi burgere som takeaway i Middelfart, Fredericia og omegn. Du kan se vores takeaway menu og bestille enten online, ringe til os eller komme ned i restauranten.

Der er noget for alle. Er du ikke til burgere, har vi også andet på vores takeaway menu. Bestil vores burgere, spareribs, cafe snacks mm. fra Café Mauritz i Middelfart som takeaway online eller ring til os.

Mauritz Take Away

Tag Cafe Mauritz med hjem

Tag Cafe Mauritz med hjem og få den gode madoplevelse, som du kender fra vores restauranter. Så kan du slå fødderne op og undgå at stresse i køkkenet.

Uanset om du skal have gæster, eller om du er alene, står vi gerne for at lave maden. Bestil lækre burgere som takeaway - vi garanterer den samme autentiske madoplevelse, når du tager maden hjem, som du havde fået ved at nyde maden i restauranten i Middelfart.

Vi har noget til enhver smag, så det er op til dig at bestemme dig for, hvilket madhumør du er i, så sørger vi for at du kan tage maden med hjem og nyde en ordentlig burger - en burger der smager af noget.

Smagfulde burgere i Middelfart:
Vi har burgere til enhver smag - også vegetarer.
burgers1

Burger restaurant med burgere til enhver

Leder du efter ordentlige og autentiske burgere med en special blanding af krydderier, der passer til bøffen, som du ikke får på andre burger restauranter ? Eller hjemmelavet dressing, du ikke kan få på enhver restaurant i byen? Eller friske råvarer ? ....og nok af det hele, så det mætter?

Så kan du roligt læse videre. Hos Cafe Mauritz har vi lækre burgere, hvor vi ikke fokuserer på at lange burgere hurtigt over disken, men at lave en ordentlig burger med autentisk madhåndværk. Med andre ord - vi laver en gedigen burger.

Mauritz Burgere

En hyggelig burger cafe i midten af Middelfart

Efter en lang tur rundt i Middelfart kan du besøge vores burger restaurant og nyde vores indbydende burgere, der får mundvigende til at løbe.

I vores burger restaurant i Middelfart kan du også bestille din burger som en menu, hvor du kan vælge tilbehør og dip til en attraktiv pris.

Mauritz Burgere

Hvor mange forskellige burgere tilbyder i?

Efter en lang tur rundt i Middelfart kan du besøge vores burger restaurant og nyde de lækkerier vi tilbyder.

Du kan altid vælge mellem minimum 9 forskellige burgere – med kød eller vegetarisk. Husk du kan selv vælge din burgerbolle; vi tilbyder 4 forskellige slags – focacciabolle, mørk bolle, briochebolle og glutenfri burger bolle.

mørbrad

Hvad så hvis jeg ikke vil have en burger?

Selvom vi kalder det en burger café, kan du i vores restaurant i Middelfart også bestille andet end burgere. Her kan du også bestille en Ribeye steak, mørbrad, short ribs af kalv, spareribs, lette frokostretter såsom salater, sandwiches eller snacks.

Du kan også tage dine børn med! Vi har en lækker sund børnemenu – med burgers, spareribs, nachos eller nuggets. I menuen får de også pommes frites og ketchup eller mayo.

Brunch i Middelfart

Få en god start på dagen i Mauritz' hyggelige lokaler til en god brunch i Middelfart. Vi byder på byg selv brunch, som serveres indtil kl. 13 alle dage. Vi serverer lækre anretninger, som frit kan sammensættes blandt vores 15 forskellige "retter" til din favorit brunchtallerken.

Du kan sammensætte din brunch lige som du vil med vores "byg din egen brunch" koncept, hvor vi byder på alle de klassiske brunchanretninger som æg, bacon og pølser, men også andre lækkerier som koldrøget laks, lækre fritter, pålæg, pandekager og meget mere.